tirsdag 15. juli 2008

Pinsetur ....


Etter litt bursdagsfeiring var vi på tur igjen pinseaften .... altså lørdag 10. mai. Som på første turen ble stoppestedet Helgøysund. I grunnen tror jeg årsaken er at stedet ligger fint til og på en måte midt i løypa eller reiseruta om en vil ....


Som så mange ganger før, fant vi også denne gangen en plass .... inneklemt mellom to store båter. Men noen målbare fordeler bør det jo være med å ha en liten båt:-/ Ingen spesielt kjente til å begynne med denne gangen heller, men Gunnar fra Karmøya med gitaren og den flotte stemmen sin lå på den ene sida av oss. Han spiller og synger flott .... og får mange tilhørere utover kvelden:) Senere kom "Marida" med Jorunn og Svein sigende ....


Det ble mye liv utover kvelden, men ikke nok til å forstyrre nattesøvnen. Tankeløse hoder sover visstnok best, og jeg hadde ei god natt:)


Også på mandagen var været fint. Litt drøs, litt lesing, litt sudoku og plutselig var klokka blitt 15. Da kastet vi loss for Askje .... Ikke ett eneste bilde tatt på denne turen heller, men et lite tyveri fra ei aktuell heimeside setter litt farge på teksten, vel?


Fire overnattinger i båten så langt i år .... og fint vær på begge turene. Dette ser så absolutt ut til å kunne bli en fin båtsommer.



Torbjørn




Ingen kommentarer: