søndag 6. juli 2008

Drøm og virkelighet ....


Jeg hadde jo drømt om en tur langs Vestlandskysten i sommervær ... noenlunde så langt nord som vi kom. Fra Leirvik i Sogn kjørte vi sammenhengende til Bekkjarvik, ca 5 timer. Derifra så vidt innom Stord før vi havnet i kanalene på Bømlo, Røyksundkanalen og Kulleseidkanalen ... i sommervær sikkert flotte opplevelser. For vårt vedkommende gjaldt det mer å finne havn før nye rier med regn og vind. Jeg tok ingen bilder fra kanalene ....


Været gjorde at vi hadde ei overnatting i hver av kanalene. Søndag 29. var vi i Kulleseidkanalen og ble hentet til middag av et vennepar av Guro ... fra ungdomstida ... Laila og Kristen. Ei koselig stund med både middag og kaffe ble det ... og faktisk gløtt av sol.


Tilbake i båten igjen bestemte vi oss for å dra videre til Langevåg på Bømlo ... en siste stopp før turen over Sletta. Vel vitende om at vi måtte vente på bedre vær før så kunne skje. Turen til Langevåg gikk greitt gjennom smale sund, under en vei (bildet) før vi på det siste åpne stykket fikk en god del regn, sjø og vind.
I Langevåg fant vi etter hvert fortøyningsplass sammen med flere andre "værliggere" ...
Torbjørn


Ingen kommentarer: