søndag 6. juli 2008

Langevåg ....


Langevåg bærer navnet sitt med rette .. en lang våg. Vi fant oss plass helt innerst 29.07.07 ... på ubestemt tid står det å lese i loggboka.

I løpet av de to dagene værgudene holdt oss fanget her, ble vi ganske flinke til å lese værmelding på mobilen. Ikke før tirsdag kveld ville været tillate tur over Sletta, og slik ble det. Bildet på denne sida er tatt på tur ut fra Langevåg ... tirsdag 31.07.07 om kvelden:)

Med ett ble himmelen klar, sola kom fram og en rekke båter startet ut fra Langevåg. Et par av dem tok av mot Espevær, men de fleste tok turen over Sletta mot Haugesund. Midt utpå møtte vi båter på tur over Sletta i motsatt retning av oss.

"Føret" over Sletta var rimelig bra. Imidlertid er det alltid slik at når en kuling løyer, legges ikke sjøen like fort. På forhånd hadde vi plukket ned alt som kunne komme i bevegelse. Vi gikk med noe redusert fart, og turen gikk helt fint.

Jeg tenker at turen fra Langevåg til Askje og båtplassen vår tok ca 3 timer. Da vi var kommet dit, var det blitt ganske seint på kvelden. Derfor ble det å pakke dyna rundt seg og tilbringe den 25. natta i sesongen 2007 i båten, natta til 01.08.07. Dette ble faktisk siste overnattinga i båt i 2007!

Torbjørn

Ingen kommentarer: