søndag 30. august 2009

Regn, regn ....

Nordlendinger skal etter sigende være maksimalt opptatt av vær, sannsynligvis betinget av at været er en faktor å regne med i det daglige. Til tross for at været har liten eller ingen innvirkning på dagliglivet mitt, er jeg fremdeles nordlending :)


På båtturer er været absolutt å regne med, faktisk. Jeg har sammenlignet sommerværet 2009 med sommeren 1995 i nord. Mer nærliggende er det kan hende å sammenligne med sommeren 2007 her i sør-vest! I alle fall er bildet tatt på Erøy 8. august i år .. gjennom vinduet i båten! Helga etterpå var det noen hakk våtere, så da varte båtturen bare fra fredag til lørdag. Til tross for at yr.no spådde rimelig godt båtvær helga 21. - 23. august, kom regnet allerede fredag ettermiddag og fortsatte hele lørdagen. Søndag ble det heldigvis opphold og delvis pent.

Det har blitt mye vær og værprat, så jeg er tilfreds med å ha byttet til båt med bakvegg. "Aurora" er den til venstre på bildet. Litt lenger ut og til høyre i bildet ligger en annen Saga 32, heimehørende på Karmøya.

Torbjørn


Ingen kommentarer: