søndag 7. oktober 2012

Bli naust og det ble . . .

. . . rødbrunt på farge til og med. Om en dag eller to er det gjerne blitt ensfarget. Bygginga er i sluttfasen, og umalte felter etterlates selvsagt når stillas rives. Et lass singel må imidlertid også til slik at jeg kan gjøre det uinntakelig for både mink og oter. Robåten venter selvsagt på å få flytte inn. Enn så lenge ligger den med bunnen i været ved garsjen like ovenfor.

Den større båten - sjarken om man vil, ligger på sjøen året rundt. Forhåpentligvis godt nok fortøyd til at den vil tåle vinterens små og store stormer. Vårt håp er at innen et års tid vil vi kunne få tilgang til båtplass i småbåthavna like vet - http://rbf.origo.no/-/sandbox/show. I øyeblikket er høstværet malerisk og etterlater ingen mistanker om noe annet.

I går var jeg forresten ute for å prøve handjuksa eller "hungerskroken" som den også kalles på folkemunne. Fangsten var heller beskjeden - noen småseier hvorav de fleste ble sluppet ut igjen på grunn av størrelsen. Uansett fikk jeg prøve ekkoloddet som i sommer ikke fungerte til tross for profesjonell montering. En slik tur er også nydelig for både kropp og sinn - reine styrkemedisinen.

Torbjørn

1 kommentar:

Kjersti sa...

Hei!
Så fint det blir :)
Kos dæ på "gubbeturen" din!

Klæm