søndag 23. mars 2008

Hardbakke - verdt et besøk.


Jeg vet ikke om det er naturlig å bruke på eller i om Hardbakke. Uansett var her fint tilrettelagt også for båtfolket. I kjøpesenteret var det meste å få tak i ... også skikkelige draft (sjøkart for eventuelle uinnvidde).





Båtfolk er ofte sosiale, og om kvelden hadde vi ei fin stund hos et par fra Husnes i en Mørejet 1137 ... Kari og Håkon tror jeg navnene var.


Ettersom Hardbakke heller ikke kunne by på sommerværet vi var på jakt etter, ble det oppstart på formiddagen neste dag med kurs mot Leirvik ytterst i Signefjorden. Jeg har ikke for vane å notere distanser og slikt, så det får holde med at "det tok nu ei stuinn" innover dit. Været var brukbart ... svak vind, smul sjø, overskyet og noen små gløtt av sol. Men absolutt ingen sommer!


Jorunn og Svein på "Marida" var et stykke lengre inn i fjorden, i Bremanger, og tanken var at vi skulle møtes ett eller annet sted i Sognefjorden ... om været tillot noen dager har.


Leirvik var et lunt og greitt sted, men ikke mye besøkt av båter da vi var innom. Men vi vekslet noen ord med et par fra Sola i en splitter ny Saga 315. Ellers lå her en rimelig stor seiler fra "over there" etter stjernene og stripene på flagget å bedømme. Faktisk var her noen enslige mygg også:).
Torbjørn

Ingen kommentarer: